devops engineer

ofwel: bruggenbouwer die continu beter wil

Je wekker gaat. Hoewel het maandag is, stap je vol energie uit bed. Een beetje gespannen ook. Vandaag start je met je nieuwe baan. Een baan waarin je alle vrijheid krijgt om te doen wat je leuk vindt en waar je het beste in bent. Jij gaat development en beheer bij elkaar brengen bij je nieuwe werkgever. Dit doe je samen met verschillende teams, bestaande uit collega’s en klanten. Vanaf vandaag ga je al die nieuwe mensen ontmoeten en hen helpen het werk naar een hoger niveau te tillen. Vanaf vandaag ben je DevOps engineer bij We are you.

Den Bosch
Uren in overleg
HBO

locatie-den-bosch

Locatie

Den Bosch

Uren

aantal uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO

zelfsturende teams

Zo kan het begin van jouw eerste werkdag zijn. Tenminste, als je bij We are you gaat werken. Dan kom je terecht in een vooruitstrevende organisatie die veel bezig is met (Cloud) innovatie en waarbij 90% op Azure Cloud en in Azure DevOps draait. We hebben geen managers. Geen baas dus die zegt wat je moet doen, maar eigen verantwoordelijkheid nemen en met je team beslissingen maken. En dat alles in nauwe samenwerking met de klant die ook deel uitmaakt van je team. Onze klanten zijn niet de minste: denk aan KPN Netwerk, Eneco, Enexis, Ahold Pensioenfonds en verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen.

Jouw uitdaging

Wat je bij ons onder andere gaat doen?

 • Inrichten van hosting-omgevingen: op basis van scripting (ARM templates en PowerShell), zodat we onze omgevingen geautomatiseerd uit kunnen rollen en kunnen beheren vanuit de code respository.
 • Beheren van de build & release pipelines (continuous integration/delivery): het team ontwikkelt testscripts en kwaliteitscontroles en jij ondersteunt bij het automatiseren hiervan en het opnemen hiervan in de CI pipelines.
 • Pro-actief onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen in Cloud hosting: jij zorgt ervoor dat nieuwe Cloud-diensten, mogelijkheden en security patches gezien en uitgerold worden en ondersteunt de teams in het verbeteren van hun uitrolproces. Daarbij sta je ervoor garant dat onze Cloud omgevingen voldoen aan de nieuwste richtlijnen en volgens de nieuwste innovatieve services opgebouwd zijn.

Je start met samenwerken met de teams bij ons in Den Bosch en Rotterdam. Daarnaast deel je je kennis met de teams van de andere locaties (bijvoorbeeld met We are you Amsterdam, Sofia, Minsk of Melbourne). Bij We are you hebben we een groeiend aantal Azure Cloud omgevingen en geautomatiseerde CI/CD-straten. Kennisuitwisseling tussen de locaties en teams is essentieel. Jij coacht daarin en werkt aan de ideale toekomstsituatie voor We are you. Daarin gebeurt de operatie en het beheer van alle klantomgevingen vanuit de teams en deel jij hands-on je kennis op het gebied van innovaties.

We vragen van je als DevOps engineer:

 • je gaat pragmatisch en agile te werk
 • je hebt kennis van Azure Cloud, ARM templates, PowerShell scripts en Azure DevOps
 • je bent ondernemend en vindingrijk
 • je bent een bruggenbouwer pur sang en weet effectief je kennis te delen met de teams

Je krijgt van ons:

 • 349 inspirerende collega’s
 • een diversiteit aan toonaangevende klanten
 • een organisatie met een Azure partnership en meerdere Sitecore Cloud experts
 • alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
 • een informele en open werksfeer
 • arbeidsvoorwaarden die passen bij een digital agency dat het beste wil voor zijn mensen (28 vakantiedagen, elke dag een gezonde lunch, mogelijkheid om aandelen te kopen, reiskostenvergoeding, de beste apparatuur en tools en nog veel meer).

locatie-den-bosch-devops-engineer